Spöke

När jag såg efter mina småsystrar för några dagar sedan så kollade jag på ”Det okända” på TV4+. Min ena syster, Joline, blev lite skaj av att se att det hände en massa saker och hon ville inte alls gå och lägga sig efteråt. Men så när hon repat lite mod så sa hon att det finns ju inga spöken.

Men lite fel hade hon nog, för jag har varit spöke hela dagen Var en salig blandning på raserna, en malle, en mittelspitz, en tibetansk spaniel, en collie och två schäfrar. Alltid kul när det är blandat

Fick en smäll i huvudet av mallen så att jag blev alldeles yr, hur jag lyckades stå på benen vet jag inte. Sen så var det inget mer som hände annat än att det skälldes och morrades av några hundar. Men nog skulle jag bli lite förbannad/fundersam om man är ute i skogen och går och det kommer två spöken!

För att inte tala om allt annat man utsätter hunden för under ett MH. Skulle vara väldigt intressant att veta vad dom egentligen tänker

Trots både fika och lunch (som var suuuuuuuuuuupergod!!!!) så fick jag rejält ont i huvudet efter ett tag. Får väl skylla på att det var sågspånen som svällde i regnet På väg hem från klubben så var det bara att stanna vid vägkanten och få upp lunchen Har tvingat i mig lite kakor nu för att få i mig socker och efter att ha sovit ett antal timmar så känner jag mig lite bättre.

Bella stackarn gillar inte alls att jag mår dåligt, för då måste hon tydligen ”ta hand” om mig. Hon passar mig som en hök och viker inte en tum från sidan. Men till hennes lättnad så har jag inte svimmat idag iaf. Indy hon har inte varit lika nojig utan mer velat agera täcke

Nu är det mat för vovvarna som gäller, sen blir det en prommis och återgång till sängen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *