Valpisar!!!

Dagen började tidigt, lite tidigare än jag hade planerat. Hade tänkt vara på posten vid 8 för att hämta paket, skicka iväg mobilen på upplåsning, samt köpa frukost. Jag vaknade däremot kl 6:30, så jag slölyssnade lite på radio och försökte somna om, men det gick ju inte. Var bara att väcka vovvarna, ge dom mat och ut och gå en prommis istället

Hämtade Indy’s bur idag, så nu är hon (förhoppningsvis) i säkert förvar. Buren är utrustad med lite mer knepigheter än den som Pia lånade ut, så det lär nog ta en stund innan den vita kommer på hur man gör. Ett stort plus är att det är öppning både på lång- och kortsida.  Eftersom den vita fröken även har en tendens att bita av koppel, så hade jag köpt ett kedjekoppel oxå. Blev lite besviken när det bara var 1,50 långt (max!), men men nu kan hon ju iaf inte bita av nåra koppel.

Om ni inte förstått det redan så innebar dag 18 i kalendern att jag fick pengar… så det blev att betala hyran och en massa andra räkningar också. Sen är det shopping med mamma i morgon

Var på klubben och tränade lite, körde fritt följ (sättanden och stegförflytt), hopp -sitt (med target, funkade bra), hopp-apport (funkade bra tills jag la på en till bräda, då sprang hon vid sidan om, men efter två försök så hoppade hon), fjärr och stegen. Känns skönt att hon går på med bra fart trots att hon har ramlat ner några gånger (senast i lördags då hon glömde bort att hon hade framtassar och att det var dom tassarna som höll upp henne ). Visst ja, körde ju inkallning med ställande också. Körde två korta (ca 15-20m), sen en lång över hela planen. Och vilken speed det var då! Men jag fick stopp på henne.

Med Indy blev det fritt följ (sättanden), inkallning och lite target. Hela 7 månader blir Indy idag *grattis*Det betyder även att det bara är 3 mån kvar tills vi får debutera i lydnaden

Fotade och filmade Carro när hon körde Yx. Sen blev det fotat på Fidde, Gimli, Wilda, Starmie, Thyndra, Bella och Indy oxå (hoppas att jag inte glömde nån nu? ). Fidde och Indy fick busa lite med varann, verkar vara lite roligare att busa med honom än med Bella

Efter träning och prat på klubben så for jag till Mellanbyn för att fota valpar och lämna hundburen. Och sååååå söööööta valparna är, jag fick till och med tårar i ögonen när jag tänkte att Bella har varit så där liten

Eftr det blev det sallad från pizzerian och kladdkaka hos Carro. Vi kollade på video (agility och MH) tillsammans med Mia Nord som är här uppe och parar sin tik Thelma (urhärlig vovve!) med Pruppen.

TILLÄGG:
Klart att man hade glömt vovvar. Varga och Phoebe fotade jag ju oxå. Och Kalle och Kaisa (fast dom är ju å andra sidan hästar ). Lilla Phoebe kom och skällde ut mig när jag kom till Pia. Grinden till altanen var öppen så hon hade gått ut genom kattluckan och vidare ut på gården. Är man vakthund så är man tycker hon tydligen Kan väl inte påstå att jag blir så rädd för lilla Phoebe dock

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *