:(

LÖRDAG:
Första träffen med sökgänget. Blev tre skick för Bella. Körde med synretning och Bus skötte sig riktigt bra. Man såg att hon nu förstod vad som föräntades av henne. Och hon sprang inte som en galning utan jobbade koncentrerat Vi kom även fram till att hon är en naturlig skallhund (det had ejag å andra sidan kommit på redan innan ). Så vi får se om vi väljer att köra skall först, för att sen (om man faller för det här med sök) köra med rulle.

Det som är bra med skall är ju att det även är skall i skyddet. Så då slipper man ju förvirra hunden… eller nja, snarare föraren

Hoppas verkligen att det blir regelbunden sökträning, för kul var det 

SÖNDAG:
Lydnadspass på eftermiddagen. Bella gick väldigt bra, Indy mindre bra. I ridhuset nu på kvällen så körde jag fritt följ, inkallande med ställande och fjärr med Bella. Ställandet i fjärren funkade inte alls. Resten gick väldigt bra och jag är så glad för att fria följet går bättre och bättre

Indy fick träna på passivitet och att koncentrera på mig trots alla störningar. Gick bara bra det

Med mig är det mindre bra, känns som om allt ska rasa ihop vilken sekund som helst. Hade in i det sista tänkt att skippa ridhusträningen, men vågade inte stanna hemma för då hade jag bara grubblat ännu mer. Bättre att komma ut bland folk, även om jag då tar på mig en mask att allt är bra. Då slipper jag ju iaf grubbla.

För trots min mask så är det inte bra, jag mår skitdåligt just nu. Så tro inte att allt är bra för det är det inte, jag klarar bara inte av att säga sanningen. Inte ens till nära vänner kan jag säga hur jag mår, jag kan ju knappt erkänna det för mig själv.

Nu när jag sitter och skriver det här så rinner tårarna nerför kinderna, hemma är enda stället som är ”säkert” att lätta på garden. Ingen behöver se hur dåligt jag mår. Jag slipper skämmas för att jag släptt ner garden inför någon. F*n vad löjlig man är… men det är ju mycket det, jag klarar inte av att någon ser mig såhär. Så då drar jag mig undan… för här hemma är det som sagt säkert, här är jag trygg, här kan jag göra vad jag vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *