Duktiga Bella Bus!

Fotografering av valpar på förmiddagen. Är verkligen kul att komma hem och kika igenom alla bilder och skratta åt både valparna och ens egna misslyckade försök till att fota dom Är bara konstatera att ett par fotokurser inte skulle sitta helt fel

Några av bilderna hittar ni hos Cefeus Kennel och Snobbar som jobbar. Även jag kommer att lägga ut bilderna, men det tar nog några dagar.

Gick ut med vovvarna på kvällen och körde ett pass lydnad med Bella och det gick SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ bra!!!

Började med att hon inne apporterade metallen utan tvekan, sen körde vi fritt följ m vändningar och förflyttningar, rutan, vittringen och avslutade med apportering. Helt enkelt superbra!!! Är så stolt över mitt bruna yrväder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *