För lättpåverkad…

Jag är på tok för lättpåverkad, fick ett flertal bevis för det idag. Följde med Carro in till Hudik för att vara bärhjälp när hon skulle handla, jag själv skulle inte köpa nåt… var det tänkt… en klocka för 250 spänn var det första som jag köpte. Nu var den som tur var fin och den passar mig verkligen Och visst har jag tänkt att jag ska köpa en klocka, men det var inte tänkt att jag skulle göra det nu.

Sen blev det en massa småsaker oxå, fler doftljus köpte jag tex på A&H Visst ja, vägde det vita odjuret (som var den enda vovv som fick följa med) och hon vägde 25,8 Kg

Väl hemma så tog jag fram en sopsäck och började slänga en massa saker… påverkad av… ja, just det Carro hade ”slängdag” igår… och när jag ändå var igång att slänga saker så möblerade jag om i tv-hörnan Skruvade ner köksdörren gjorde jag oxå. Så nu är det bara ytterdörren och toadörren kvar, och dom ska få hänga kvar, jag lovar

Har en massa ”skrot” som ska upp till förrådet, samt att jag ska kolla igenom vad det är för burar jag har där. Ska väl försöka sälja några av dom, så vet ni av nån som vill ha burar i olika storlekar och former(liggande/stående) så hör av er. Mail och mobilnummer hittar ni under kontakt.

Nu ska jag ta och fixa middag och kolla igenom lite ny info om släkten, sen ska jag gå igenom hundarnas grejer och packa undan lite av det. Just nu ligger allt på hallgolvet och det är ju inte så bra precis.

Visst ja, inget Vibrihalsband idag heller Men en hundbok från 1974 fick jag hem iaf Ja, jag vet jag är omöjlig när det gäller hundböcker… ett tips är att INTE hjälpa mig flytta när det blir aktuellt

TILLÄGG 20:30:
Ett farligt virus har invaderat min kropp!!! Började tidigare idag med att jag slängde en massa grejer + möblerade om. Sen fortsatte det med att jag rengjort mikro, fläkt + ugnen ordentligt. Vad gäller ugnen så var jag även bakom/under och gjorde rent och fy tusan vad äckligt det var där under *urk* men nu är det rent och fräscht

Nu är jag dock trött efter allt städande så det blir till att glo lite på tv och skriva in lite info på datorn ikväll.  Om jag tränat hundarna nåt? Nepp, Bella får två pass metallapportering per dag, det är allt vi gjort + att dom får busa i skogen. Har inte alls haft nån träningslust och tar inte tävlingen på söndag på nåt större allvar heller. Det går som det går… vi har ju inte alla moment så det går ju inte att kräva nåt bra resultat. Eller bra och bra… ett förstapris kan och ska man inte kräva. Sen kan ju momenten gå bra i sig och det väger ju upp den totala summan. Iaf funkar jag så

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *