Hundar

Ska det vara vinter så ska det vara såna här soliga men kalla dagar, då man kan strosa runt i skogen med ett gäng hundar

Är hundvakt åt Gimli och Thyndra, är inte några som helst svårigheter att ha fyra istället för två hundar. Det enda man måste passa är att Indy inte mosar Gimli. Annars är det väldigt smärtfritt Tog med mig kameran ut i skogen idag och tog en del kort, har precis lagt in dom i datorn, så det ska bli spännande att se om något blev bra.

En sak som jag glömde säga igår är att Indy fick sitt tjänstetecken. Svart rygg, beiga sidor, på ryggen står det Indy Pindy med röd text.

Fick hem boken HundI idag, den pratade instruktörerna på M1 och M2 om i somras. Har letat den sedan dess och gissa om jag blev överlycklig när jag hittade den på tradera? Det gällde bara att ha högsta budet och jodå, jag fixade det (med frakt blev det ”bara” 230 kr)! Så det blir till att trängas med Thyndra i sängen och läsa lite sen.

Tävling på söndag och man borde väl ta och träna lite innan dess, känner dock ingen lust till att köra nån lydnad nu. Så det kommer att bli en annorlunda uppladdning inför tävlingen. Nåt pass ska vi väl masa oss ut på, men det är inte som vi brukar göra. Men vem vet, det kanske är såhär vi ska göra?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *