Livet går trögt vidare….

Mår fortfarande rätt dåligt psykiskt så på förmiddagen blev det en långprommis med vovvarna. Var så där härligt kallt att vara ute och gå. Det enda som fattades var väl mp3’spelaren och kameran (som jag för ovanlighetens skull hade lämnat hemma! ). Träffade på Linda och Kilo i skogen så det blev lite prat och desto mer vovverace Indy och Kilo kom bra överens, båda verkar vara lika galna i att springa fram- och tillbaka *ler*

Väl hemma igen så satte jag mig med släktforskningen. Hittade lite nya uppgifter samt att jag har beställt lite material (kyrkböcker) från Svar. Verkar som om jag äntligen kommer att få ordning på den närmsta släkten i och med dom böckerna. Just nu har jag ett glapp från 1890-1930 ungefär, där jag endast har gått på uppgifter från mamma och pappa samt vad jag själv har hört från andra under åren. Vill ju ha allt dubbel, eller snarare trippelkollat för att vara säker att jag följer rätt personer. Och då skatteverket inte visat sig vara nåt att ha så får man försöka gå andra vägar.

Har efterlyst info på nätet, samt att jag skrivit brev till släktingar och andra forskare. Så det ska bli spännande att se vad man hittar Tills jag fått hem kyrkböckerna så tror jag att jag ska koncentrera mig på de orter som människorna levde på. Även det tar jag ju upp i forskningen. Tycker det är så spännande att se gamla bilder på hur det såg ut förut.

Vovvevakt åt Fidde har jag varit idag, en trött Fidde som inte alls ville busa så mycket som Indy ville. Lite bus blev det dock till slut Till och med Bella tycker att det är riktigt roligt att Fidde är här. Förut har hon hållt sig på sin kant när dom varit inomhus, men nu kan hon busa med honom även inne.

Planerna för nästa år är att fortsätta med lydnad, spår och viltspår. Sen kommer det förhoppningsvis att bli nån tävling i sök (rapport för Indy?) och sen hoppas jag verkligen att det blir både skydds och bevakning för vår del. Men framtiden får utvisa hur det blir, har ju ingen brådska med någon av hundarna.

Nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar här framför datorn…

Gnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *