Såååååå trött

japps, är riktigt trött trots att klockan bara är 20:30 Nåja, ska snart fixa middag och då lär jag väl bli lite piggare, hoppas jag iaf

Igår var stora fixardagen här hemma, först var det lite saker som fick flytta till sopcontainern och sen blev det lite spackling i köket, en liten ”byrå” som jag ska skruva fast i badrumsväggen fick ny färg. Men usch vad jag gjorde bort mig, valde bara en färg och tänkte inte alls på att det var en oljefärg. Gillar inte oljefärg men men.. hade ju redan börjat måla när jag kom på det…

Var meningen att jag idag skulle slipa och ev. spackla lite men det får vänta. Har ingen lust att dra igång med det nu.

Hängde på Carro idag när hon skulle ut till Mellanbyn. Fotade och pussade på valpisar gjorde jag , och även Indy pussade på valparna  för den delen. Hon går bra att ha med valparna inne, men ute då tänker hon sig inte för utan springer som en tok. Så säkrast för dom små var att Indy var kopplad.  Annars är det riktigt kul att se när dom små leker med henne, svansen hennes är tydligen väldigt poppis

Har beställt ett 1 Gb’s minneskort till min kamera. Längtar såååå tills det kommer

Pratat med dom på vibri har jag gjort och tydligen har min order hamnat lååååååååååångt ner, så halsbandet har inte ens tillverkats. Men hon sa att hon gör sitt bästa för att bli klar till jul. Så nu vet man iaf, slipper man gå och hoppas varje dag när posten kommer.

Om jag tränat hundarna? nja, metallen får ju Bus fortfarande köra minst två gånger per dag, sen gjorde jag lite fjärr med båda vovvarna idag. Och framåtsändande med Bus. Annars blir det mest vovverace ute… känner mig fortfarande väldigt lat på träningsfronten, men lite vila är väl okej?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *