Tävling i morgon

Är varken laddad eller nervös inför tävlingen. Nervös lär jag nog bli i morgon och nervositeten brukar avta så fort som platsen är avklarad (jupp, jag tycker att det är det värsta momentet).

Tog ett ltiet träningspass ute med Bella idag, körde metall och även om hon inte tycker att det är så väldigt kul att ta den så går det ju an. Så som det känns nu så kommer jag prova metallen i morgon. Körde även inkallande med ställande och läggande och hon stannade bra och la sig rakt Körde fjärr oxå, och det gick faktiskt bra. I söndags så funkade inte skiftena till ställande, men nu gick det bara bra.

Målet för morgondagen är att:
1) hålla sig vaken hela dagen Vi 3:or har nämligen samling kl 8, vilket innebär att vi åker hemifrån kl 6:30. Sen har eliten samling kl 13. Och där är det 18 st tävlande… så det kommer ta tiiiiiiiiiiiiiiiiid….
2) få betyg på alla moment (eller ja, metallen tror jag ju blir en nolla, men förutom metallen)
3) få mer än 5 på fria följet (hehe.. hur det ska gå till vet jag inte )

När jag pratade med Carro i tfn så sa hon att ”kom ihåg att Bella kan vara het i morgon”

Nu ska jag fortsätta kolla på backhoppning, härligt att säsongen är igång igen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *