Barnvakt

Idag har jag varit barnvakt åt Piff och Puff, med andra ord mina småsystrar. Dom tjattrar på rätt bra utom när dom träffade Carro

Vi gick ut i skogen med alla 5 hundarna, efter det så blev det skötsel av rådisarna, lite städning för mig. En massa prat och ännu mer prat Mamma hade skickat med kyckling som var tänkt till lunch, men vi blev mer sugen på pizza. Så det var bara att knata ner till pizzerian och hämta pizzorna

Har packat ihop alla mina akvariegrejer och skickat med Joline så att hon kan starta upp ett akvarium. Kul att nån får användning av grejerna Samtidigt som vi gick upp till förrådet så tog jag faktiskt med mig två lådor upp. Så saaaaaakta men säkert har det blivit mindre grejer här hemma. Fick återigen en chock när jag kikade in i förrådet, det upptas nämligen av 80 % burar/andra råttgrejer….

Backhoppning har vi kikat på och dom verkar inte tycka att det var alltför hemskt

Hur kul det än är att ha Jonna och Joline här så känner jag mig bra sliten nu. Dom har ju ett helt annat tempo än en annan och att hitta på saker att göra är inte det lättaste.

Så nu blir det till att slappa lite i soffan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *