Snö!!

Det ska erkännas, jag gillar inte snö i vanliga fall. Men allt är bättre än regn. Så gissa om jag blev glad när jag tittade ut och såg att det snöade?

Hundarna tyckte det var superhärligt att kunna kuta runt och busa som tokar i snön, försökte fota dom… men det gick inte så bra.. några tappra försök finns iaf på 7 dec’s bilder.

Förutom att låta vovvarna leka i snön så har dagen gått åt till att leta upp rätt släktingar… jag är ju sån att jag gillar att sitta och samla ihop uppgifter (man kanske ska ta och bli researcher? )… men ack så jobbigt det kan bli ibland… försöker för tillfället se om det finns några kopplingar mellan mina anor och en som jag har mailkontakt med. Nån koppling lär det finnas för så många Zimmerman fanns det inte i Bjuråker vid den tiden, men frågan är som sagt var den finns.

En sak som slog mig just nu är att vi verkar ha en förkärlek för efternamn på Z i släkten. Jag hette Zachrisson innan mamma och pappa gifte sig. Zimmerman kommer från min farfarsmor och min morfar heter Zetterberg… jaja, jag vet… onödigt vetande va?

Har funderat lite på hur jag ska presentera det jag hittar för andra, en hemsida faller sig mest naturligt. Dels för att man då slipper trycka upp en massa häften samt att man kan göra rättelser utan att behöva trycka upp nytt. Samtidigt så vore det ju kul att ha ett häfte att kunna bläddra i (det är nåt visst med papper ändå). Jaja, vi får se hur det blir. Jag är inte på långa vägar så pass klar att jag ens vill göra en sammanställning. Men klar blir man väl aldrig med släktforskning har jag förstått

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *