Träningsvecka…

Det är meningen att det ska bli så iaf Har tänkt att vi på söndag (ridhusträningen?) visar upp hemläxan Med Bella är det metallen och inkallande med ställande som är det vi har i läxa. När det gäller inkallningen så är det snabbheten på ställandet jag vill få till. Med andra ord hon ska tvärnita Metallen, ja där vill jag att hon klarar av att springa ut och gripa den och återkomma till mig.

Indy är det ställande under gång som är är det moment vi ska koncentrera oss på. Naturligtvis kommer vi göra lite annat under veckan oxå

Idag blev det en fotoprommis i skogen… är så härligt att bara gå ut med hundarna och ströva omkring i nåra timmar Väl hemma så var det dags att byta hundar, är rastningsvakt åt Carro’s vovvar. En av prommisarna idag så tog jag med alla 5 ut. När alla går åt samma håll så går det rätt bra, men börjar dom vingla åt varsitt håll, ja då blir det genast lite svårare

Fick påpekat att jag inte skrivit om hur jag mått på ett tag, en anledning är väl att jag har mått bättre. Samtidigt så är det nu på väg ner igen. Känner det så tydligt och vad kan man egentligen göra för att stoppa det? Svårt att sova, massor av tankar, lättare för att falla i gråt (nåt jag sällan gör inför någon dock). Mycket handlar om osäkerheten av vad som kommer att ske med mig efter sista februari nästa år. Aktivitetsersättningen (populärt även kallad förtidspension) som jag har går ut då och en ansökan om förlängning är inlämnad, men eftersom det är upp till andra att bestämma vad som är bäst så är det ju svårt att veta vad som ska hända. Just ovisshet är något som jag hatar

Tack alla som berömmer mina bilder – det värmer verkligen

Tycker att det är jättekul att fota (fast det har ni väl märkt? ), vill lära mig mer om fotografering så det blir många besök på fotosidor numer

Fast nu ska jag gå och träna vovvar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *