Trööööööööött

Dels är jag sliten sen gårdagen (att det tar så hårt att vara barnvakt), sen tyckte en granne att jag ju kunde vara vaken till 5:30 då dom slutade festa Sen så blev jag väckt av en annan granne (Carro) som tyckte att det var dags att åka ut och träna uppletande *pju*

Jaja, dum som man är så hängde jag med på uppletande träningen. Varga kördes först och sen var det Bella’s tur.Som uppförde sig som om hon inte fattade vad hon höll på med… alldeles för mkt spring i benen men 4 föremål kom till slut in

Indy Pindy sen… Testade med att inte ha synretning och det blev tydligen lite för svårt för den vita… hon sprang o hade nosen i backen, men ja… hon fick tydligen inte in rätt dofter. Två föremål las ut till henne, båda kom hon in med efter att jag lyft dom.

Är bara att inse att uppletandeträningen måste göras oftare än vad det har blivit på sistone. Men på vintrarna så brukar det ju bli en hel del

Blev lite sökträning oxå, återigen var Varga först ut och jag gömde mig bakom en sten. Gissa hur skraj man var när en Varga i 200 km/h kommer och vill pussa på en för att hon hittat en? Hon var riktigt duktig och tog rullen på en gång och sprang till Carro. 4 år sen sist Varga körde sök m rulle, så det var häftigt att se att hon kom ihåg vad hon skulle göra.

3 gånger fick hon hitta mig och Carro skickade även ut henne på ett tomskick. Riktigt duktig var hon Vargisen

Så var det dags för Bella… Två gånger fick hon leta Carro, första gången så tog hon leksaken och kom till mig. Andra gången så kom hon bara till mig. Intressant var att hon inte visade större instresse att stanna hos fig och att hon dessutom skällde medan hon sökte, så funderingarna snurrar runt om det inte är bättre att ha henne på rulle. Då slipper hon stanna vid fig mer än nödvändigt och samtidigt så blir det en säkrare markering för en annan om det skulle bli skall i springen nångång i framtiden oxå.

Jag tycker det är superkul att träna sök, tråkigt bara att jag inte kunnat vara med på sökgängets träningar. Men nästa gång kanske?

Eftersom jag känner mig lite lat OCH dum, så tänker jag gå ut med alla 5 hundar samtidigt nu… jaja… vad gör man inte för att slippa gå ut två gånger

SKOR
På min 19 årsdag (som mao var för 6 år sen) så fick jag ett par Nike av min pappa. Dessa skor har jag haft i vått och torrt sen dess. Många andra skor har köpts och använts, men inget har gått upp mot mina Nike. I våras så bestämde jag mig för att satsa på att köpa nya skor OCH verkligen använda dom.

I Söderhamn så köpte jag ett par skor som var ursköna från första sekund, dessutom så blev jag lite mallig när jag fick strl 37 istället för vanliga 40-41 Men lyckan var inte så långvarig. För x antal månader sedan så började dessa skor att gå sönder. Och nu på slutet var det som att gå barfota… så idag togs det stora beslutet. Dom åkte i soptunnan!

Och fram plockades mina… just det… Nike’s fram… dom får duga tills jag har råd att köpa nya skor (som nog troligtvis även det blir Nike). Blir lite sur när man inte ens kan ha skor som håller ett år.. får hoppas att mina lågpriskängor (köpte dom för 20 spänn!!!) håller ihop, för dom är sååååå sköna… varma och vattentäta, kan det bli bättre?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *