Uppletande!

Har i x antal dagar tänkt att idag ska jag ut och köra upplet med hundarna, av nån anledning så var det inte förrän idag som det blev av. Lät först hundarna rusa av sig och passade då på att leka lite med kameran. Sen så band jag fast dom i varsitt träd och jag började det tråkiga arbetet med att valla en ruta, eller rättare sagt korridor. Var lite klurigt med massa träd och ännu fler stenar. La ut 4 saker åt Bella och hon tog alla 4 Indy fick 3 och tog 2 utan hjälp och lyft på den sista.

Med Indy var det även ”inte tjuvstarta”-övningar. Hon har ju haft förmågan att bara rusa ut innan man sagt nåt, men nu när hon till 85% fattar vad hon ska göra så känner jag mig säkrare med att korrigera rusningarna. Vet inte om nån tioöring föll ner idag, men vi får fortsätta med den här sortens träning. När nu nästa pass blir… i natt far jag, Carro, Indy och Thyndra ner till Västerås. Så morgondagen går bort och det lär nog måndagen göra också, har en känsla över att man måste sova lite extra då

Final i idol igår och Agnes vann Sebastian ÄR JU BÄST JU!!!!! Men man får väl hoppas att han får kontrakt också, för som sagt han är bäst!!

Jag måste ha drabbats av någon allvarlig sjukdom, för igår började jag återigen att rensa ur en massa saker och hemskt nog så blev det ytterligare en full sopsäck med en massa skräp Vart får man allt ifrån? Får se om det blir nåt städande idag…

Körde lite gripande med metall igår och Bella tog den utan att se ut som hon skulle dö Och när jag körde apportering med Indy så bytte jag ut till metallen och Indy märkte ingenting (japps, hon är lite dum ibland ).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *