Vita schäfrar…

Idag har det mest blivit en massa ärenden hit och dit. Var tvungen att gå till pos… ops… svensk kassaservice heter det ju nu. Och dom är så snälla här i Iggesund att dom har öppet mellan 12-15 . Gick ut med hundarna vid 10:30 och passade på att träna lite, blev fjärr och framåtsändande med Bella och ställande för Indy. Båda vovvarna var superduktiga vi fick även lite publik på slutet, är bara kul att få lite störning

Efter det så träffade jag pappa, han tyckte att Bella’s nya halsband var jättehäftigt Strax efter 11 så var vi återigen ensamma och vi började vår vandring ner till centrum, så långt är det inte så det tog ju bara nåra minuter. Men vi blev stoppade på vägen av folk som undrade vad Indy var för ras. Bella får nog vänja sig vid att Indy tar mer uppmärksamhet, men det var iaf en kvinna som tyckte att Bus var den sötaste av dom

Utanför Konsum så höll jag på att sätta fast vovvs när en kvinna kommer fram och frågar vad Indy är för ras. Vit herde sa jag, men tilla att det är mer poppis att kalla dom vit schäfer (japp, jag VET att det finns två olika rasklubbar o att vit schäfer inte är godkända av SKK medan vit herde är det, men sånt orkar man inte dra för folk varje gång dom frågar).

Hur som helst så visade det sig att denna kvinna ägt en vit schäfer som heter Tyson och som bor nånstans på Brunnsnäs. Hon tyckte att det var jättekul att det fanns en till likadan här i Igge och skulle tala om det för nuvarande ägaren.

Jag gick in och handlade lite och på väg ut blir jag stoppad av en kvinna som frågar om det är mina hundar som sitter fast där ute. Oh, hjälp tänkte jag vad har nu hänt… Men det visade sig att denna kvinna hade en vit schäfer i sin bil som var parkerad på baksidan Konsum. Och jodå, det var den nu omtalade Tyson . Vad är egentligen oddsen för att man inom 10 minuter först ska få höra om att det finns en vit schäfer här och sen faktiskt får träffa honom (och det utan att kvinnorna pratat med varandra!).

Nåja, kvinnan tyckte iaf att jag borde gå och kika på honom och det är klart jag gjorde Tyson och Indy fick träffa varandra och dom pussades hej vilt . Han var väldigt snäll och liksom Indy så var det inte ofta han skällde. Han var inte så mkt större än Indy, däremot så var han mörkare. Han hade varit varit vitare förut sa dom, men blivit brunare och brunare (han är nu 14 mån).

Är vovvevakt åt Carro’s hundar nu ikväll, eller rättare sagt jag drar med dom ut på rastningsrundor. För hemma kan dom ju vara, och tur är nog det, för jag vill inte ens tänka på hur det är att ha 5 hundar här hemma Fast njo, nu när jag tänker efter så har jag ju faktiskt haft det en gång. Men en gång får nog räcka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *