5 bra saker?

Just nu vet jag inte om jag har nån enda bra egenskap, är iaf absolut inte på bra humör. Åkte in till stan i dag för att handla med min mamma, hade gett Carro i uppdrag att banka på dörren om vovvarna lät nåt. Det tror jag inte att dom gjorde. Men fy f*n hur det såg ut i lägenheten när jag kom hem

Indy hade öppnat dörren till badrummet och spritt ut soporna samt att en bok fått stryka med (stoooora bitmärken, tur att det var en av mina böcker), sockar och trosor har dom (Indy?) också massakerat nästintill oigenkänlighet. Bara att ställa sig att städa alltså.

Det HAR gått så bra att kunna ha Indy lös i lägenheten när jag varit borta, hon har varit tyst och inte förstört alltför mycket. Men tydligen tog jag ut segern i förskott. Så det blir nog till att sätta henne i bur alt. dela av så att hon inte har hela lägenheten att tugga sönder.

Praktikansökningar, papper till banken och försäkringskassan är postade. Bara att vänta på svar från banken (hur det kommer sig att det var minus 400 spänn på kontot trots att jag inte har kredit) samt från FK (om det är okej att jag flyttar eller inte).

Jag tycker det är supersvårt att nämna 5 bra egenskaper då jag är sååååå duktig på att nervärdera mig själv. Så det blir till att tänka till lite på den här utmaningen, men jag ska försöka komma med ett svar senare idag.

Laddade ner Prison Break igår. Är man fast (jaja, vet att det är ett dåligt ordval) i serien så är man och då går det inte att vänta en vecka mellan avsnitten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *