En vecka kvar

Japp, en vecka kvar är det tills Indy och jag debuterar i lydnad. Många har frågat hur jag tror att det kommer att gå. Men jag har vääääldigt svårt att uttala mig, för jag har ju ingen aning om hur Indy kommer att reagera på tävlingssituationen, att matte är nervös osv… Men som fallet var med Bella så är vi inte 100 % klara för start. Men jag vill ut och tävla och jag lär mig så mycket på att delta på tävlingar

Ridhusträning ikväll och det lär bli lydnadsträning med Indy och lite tricks med Bella. Känns svårt att motivera sig själv till att träna lydnad med Bus när det är 4-5 månader till nästa tävling. Men tricks kan man ju alltid träna

Efter ridhusträningen:
Bella fick vara med när agilityhindren togs fram och hon blev nog lite sugen på att vara med trots tjockmagen så hon sprang upp på A-hindret Sen fick hon köra en tunnel och slalomen. Sen blev det inget mer för henne. Men hon verkade inte så ledsen för det.

Indy fick gå balansen, första gången så ramlade benen ner på var sida lite då och då… hon hade inte så stor koll… andra gången så var det bara nångång som benen ramlade ner. Gungan fick hon oxå prova på och den gick lite bättre. Slalom verkade hon förstå rätt snabbt vad det var man skulle göra. Och A-hindret o däcket funakde även det utan problem.

Platta tunneln var lite läskig tyckte hon, men jag får tänka på att hjälpa henne mer nästa gång. Tack för att du sa till mig Marie!

Carro körde igenom ettan med oss, hur det gick? Fråga Carro Nja, nåt förstapris hade vi ju inte direkt klarat…. Men ett plus är att Indy inte brydde sig om att Carro kommenderade oss och det var väl mest det jag var orolig för. Sen att momenten gick dåligt det får jag ta på mig. Nu har vi en vecka på oss att finslipa (eller blir det grovslipa tro? ).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *