Försvunnet inlägg…

Disken som blogtown ligger på dog tydligen igår, därför har en del inlägg raderats och det var problem igår med att ens komma in på blogtown.

Jag orkar inte skriva om det jag skrev igår, men ska väl ta och skriva utmaningen igen… om jag nu kommer ihåg vad jag skrev… kanske blir nya ovanor idag?

1. Tid – jag hatar att komma försent och har svårt för människor som ständigt kommer för sent. Men jag har svårt att komma 5-10 min före, för min del så är det 30-60 min före…

2. Nyfiken – är jag och har alltid varit. Vill veta allt om allt och sitter mer än gärna med näsan i en databas eller arkiv och kollar upp en massa saker. Visste ni tex att en av mina förra råttors stamtavla gick ner till 1984?

3. Har svårt att lita på människor – de jag däremot litar på är jag väldigt rädd om

4. Oro – hänger ju ihop med ångesten, men jag har en förmåga att oroa mig för allt. Och när jag gör det så blir jag samtidigt så less på mig själv.

5. Jag tänker och analyserar sönder saker. Har svårt att ta emot beröm som nåt positivt, utan vill hemskt gärna analysera sönder det så att det blir nåt negativt av det hela. Har man större delen av sitt liv hört att man är värdelös så är det svårt att bara ändra på sig över en dag. Men det här är nåt jag jobbar på

Tränade igår, vittring, metall och fritt följ med Bus. Vittringen gick bra och metallen ännu bättre. Annars var hon lite ”off”. Hormoner?

Indy körde jag ettan med… blev punktträning på snabba sättanden och stabilisering av återgången i ställandet. Hon har inga som helst problem med at göra ställande och läggande efter varandra  *ta i trä*

Så det var en kort repris om vad som hände igår…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *