Fortfarande kallt

I natt när jag gick hem från bussen trodde jag att jag skulle frysa ihjäl, har sett att det var ca 17-18 minusgrader då

Idag har solens strålar hittat fram *härligt* men det är fortfarande superkallt ute….

Jag och Carro var på Stadt igår och medans jag var borta så har hundarna roat sig med att sprida ut soporna (tack och lov att det bara var ”kontorets” sopor = mest papper). Dom har gjort så tidigare och jag hade ställt upp sopkorgen på en hylla. Men jag hade helt tydligt underskattat Indy’s räckvidd

Förutom sopkorgen så hade dom dragit kopplena från hallen in till köket. Annars har jag hittills inte sett några tecken på hyss.

Bella bet Indy vid ögat nu på förmiddagen så nu har Indy en skadad trampdyna och ett öga som svullit lite. Men det såg inte ut att vara så farligt.

SENARE:
Ska väl kanske tillägga att trampdynan gick sönder för någon dag sedan. Ögat vätskar lite men annars ser det rätt okej ut. Blir till att rengöra och hålla koll.

Var in på ridhusträningen idag. Bus fick komma in under agilitytiden, blev lite fjärr tränat. Sen agerade jag hjälp åt Carro och Hyper.

Körde lite fritt följ, läggande och ställande med Indy. Hade tänkt att köra apportering men det blev aldrig av. Sen blev det platsliggning med Marie – Zera. Är så bra att få köra med nån annan hund än Bella jämt. Indy låg lite skakigt på platsen, på samma ställe låg hon, men hon ändrade ställning och kliade ögat lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *