Kartonger

Mamma dumpade av lite kartonger av olika storlek och modell idag, så nu ska jag börja packa ner mina böcker… men hundböckerna får nog stå framme…. brukar ju få en släng av ”måste titta hur den och den löser det problemet” – syndromet och jag har ju ingen större lust att packa upp och ner lådor hela tiden.

Papperna för uppsägning och nya kontraktet kom idag. Men tydligen hade det blitt fel på uppsägningen, så jag måste vänta tills nästa vecka innan jag kan skriva under och skicka in och sen är det till 100 % klart att jag ska flytta

Såååå otroligt skönt att komma iväg Jag är ju av den sorten att jag blir kvar längre på ett ställe än planerat. I Härnösand så flyttade jag till en etta när jag var 17, meningen var att jag skulle bo där i ett år bara för att sen dra vidare (planerna då var att söka till Vången och hålla på med travhästar). Nu blev inte det fallet och jag stannade i ettan i hela 5 år!!!

Att jag flyttade berodde på att lägenheten skulle säljas och trots att jag skulle få den för 3000 kr så ville jag inte ha den. Var inget större fel på lägenheten, men jag visste ju hur svårt det skulle vara att sen bli av med den. För hur länge vill man egentligen bo i en etta på 39 kvm?

Flyttade ju hursom helst hit ner och ska nu efter 2,5 år flytta. Men jag håller mig i Igge. Hur dumt det än låter så trivs jag här så varför ska jag då dra in till stan?

Nån träning har det inte blivit, dock har det blitt en massa prommisar med alla vovvarna (mina + Carro’s) och naturligtvis har kameran fått hänga med. Men, även det som vanligt, så har jag inte laddat in bilderna i datorn än. Men det kommer jag lovar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *