Släktforskningsnörd

En släktforskningsnörd är jag verkligen. Jag har inte forskat så länge, men jag är verkligen fast. Kan mer än gärna sitta i flera timmar och söka på nätet eller sitta med näsan i någon dammig gammal bok bara för att hitta nån liten bit av information.

Jag gillar att sitta och få reda på vad folk i släkten hette, vad dom arbetade med, var dom bodde och helt enkelt hur livet faktiskt tedde sig för mina förfäder. Att sitta och titta på gamla kort och faktiskt se förfäderna är också otroligt roligt.

Så visst är jag en släktforskningsnörd? Tyvärr har jag inte så bra ordning på alla papper än, men det ska förbättras…. hoppas jag iaf Har bara lite svårt att komma på ett bra system för de ca 1200 personer jag har info om nu.

Har fått kontakt med en rätt avlägssen släkting i USA som har hjälpt mig med info om en del anor och även givit mig adresser och telenr till folk här i Sverige som vet mer om dessa anor. Och bara det, att hitta nån i USA som har ägnat 20 år åt att forska på samma anor är så häftigt

Jag följde med Carro till stan idag för att handla. Lämnade Starmie och Indy ensamma hemma och var mer än lovligt nervös att jag inte skulle ha nån lägenhet, eller rättare sagt inventarier när jag kom hem. Men jodå, trots att Indy fått vara lös i lägenheten så hade hon inte tuggat på en enda sak!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *