Våren här?

Härligt väder har det varit idag Har dock inte njutit så mycket av det fina vädret som jag nog borde ha gjort. Att jag mår dåligt pyskiskt är ju ingen hemlighet, men det går ju upp och ner. Vissa perioder är rätt bra. Men nu är jag nere i en svacka. Och därför har jag knappt orkat med nånting idag. Har läst lite (en roman som handlade om en tjej som heter Jenny Samuelsson, kändes skumt att läsa sitt namn i en bok ). Sen har jag packat ytterligare några lådor inför flytten.

Tror att det är just flytten som spökar en del, inte för att jag ångrar mig, oh nej, jag längtar som en tok till att bo i en annan lägenhet. Men det är nog alla ”måsten” som är jobbiga. Man måste fixa än det ena och än det andra. Och sånt gillar inte jag riktigt. Allt brukar ju lösa sig så det är väl ”bara” att låta bli att tänka så förbaskat mycket.

Körde ett pass med vovvarna ute. Med Indy blev det fritt följ (mkt kompensationsträning), rutan (varför glömmer hon alltid bort vart hon ska stanna?) och tungapporten. Och Nogger blev det fot, kontakt, inkallning, apportering och target.

Tungapporten fixade Indy galant Det där med fritt följ var inte så kul idag, helst ville hon gå lite före. Så därför blev det kompensationsträning tills hon ville hålla sig på rätt plats. Rutan – där har vi bra fart men hon stannar inte där jag vill.

Nogger skötte sig bra, var lite knackig start men sen kom han igång Det där med target förstod han nästan på en gång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *