VARFÖR?

Det verkar vara väldigt svårt för våren att komma, ena dagen fint andra snö och regn och en massa tråk Nåja, nångång lär den ju komma, eller?

Gimli debuterade i agility idag och med 5 fel var i ag och hoppklasserna så är det en superfin debut. Att felen kom i slalomen var nästan räknat då han ju inte kan den riktigt än. Men det är bara att fortsätta hålla tummarna för honom och Carro i framtiden!!!

Så mycket i hundväg har det inte blivit idag, bara lite träning inne. Har börjat läsa en bok (ovanligt va ) som heter ”Click to calm” – det handlar om hur man med hjälp av klicker lugnar ner en hund som är aggressiv. Finns bra tips i den även för hundar som inte är aggressiva Sen har jag ”Mastering variable surface tracking book and workbook” och ”Fun nosework for dogs” som ligger och väntar på att jag ska läsa dom.

Jag gillar att se och läsa om olika människors syn på träning och sätt att träna. Tanken bakom och tekniken tilltalar mig väldigt. Kanske för att jag själv inte riktigt har någon egen syn på det hela än. Eller jo, visst har jag en syn och tanke på det jag håller på med. Men den kanske inte är så värst nyanserad alla gånger. Men att läsa om andras sätt att träna gör ju att jag tänker till lite. För även om jag inte gillar det författaren skriver, så vill jag ju för mig själv fundera ut exakt varför tankesättet inte tilltalar mig och hur jag gör istället.

Det blev väl kanske lite flummigt det där *s*

Har ni förresten små tips på hur ni tränar så maila mig gärna på info@arracs.net, kan vara vad som helst inom viltspår, lydnad, spår eller vad ni nu tränar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *