Föreläsning 1

Igår började jag lyssna på första föreläsningen på kursen, detta efter att ha läst lite i kursböckerna först. Måste säga att jag skulle nog ha gjort tvärtom, för helt plötsligt så fattade jag mycket bättre det här med proargument, contraargument osv osv.

Och det bästa av allt är att jag är riktigt taggad att klara det här. Visst det är bara en liten kurs på 7,5 hp. Men jag och skola har inte gått ihop och därför bara njuter jag av känslan att jag vill sitta och göra övningar, lyssna på föreläsningarna och vill förstå vad det handlar om.

Att det dessutom går bra på jobbet gör ju inte saken sämre att livet känns lite lättare, huvudvärk har jag fortfarande orkar inte ens tänka på hur länge den har suttit i nu. Men jag klarar iaf av att jobba trots den och det är det viktigaste.

Tycker sen bara det är så synd att människor inte vågar gå direkt till mig när det gäller olika saker utan måste skicka andra att säga något. Varför vågar man inte säga nåt åt mig? Är jag för hemsk, för skör, för stark, för mesig, för vaddå?

Ett svar på ”Föreläsning 1”

  1. Det där med att inte våga kommunicera direkt med personen det gäller var något jag störde mig väldigt mycket på. Det var bland annat därför jag tackade nej till att jobba där.

    SVAR:Tyvärr är det så även utanför jobbet. Folk verkar vara allmänt dåliga på kommunikation och att våga gå direkt till den det berör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *