Fast?

Hmm… fick en bra nyhet på jobbet idag och blev väldigt glad över det, men det jag egentligen gick och funderade på under dagen var vad jag skulle försöka mig på att virka när jag kom hem. Nu är jag hemma och jag vet inte riktigt vad jag ska virka på ändå. Men det börjar klia i fingrarna att försöka sig på något nytt.

Så jag har nog blivit lite fast på det här med virkning :)

2 svar på ”Fast?”

  1. Hej :-) Fina verk du gör…
    och visst är det beroende framkallande.. verkligen kliar i fingrarna när man fått en idé :-)
    Vill du ha tips så hör gärna av dig, vi (jag, mamma o syrran har hållit på sen i julas med go´saker o annat) vi använder svartafårets garn, tilda. helt underbart! och många passande ”kak”färger

  2. Det är verkligen beroendeframkallande och för en som jag som tidigare aldrig varit kreativ så är det väldigt roligt att komma igång och göra något annat än att bara fota :) Har kikat i garnaffärerna här och ingen av dom har svarta fåret. Men får klicka hem det via nätet :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *