Första alstret

För er som inte ser vad bilden ska föreställa så är det en dammsugare ;) Det är första gången som jag virkar något på typ 20 år och jag hade ingen aning om vad en magisk ring var innan jag började. Men det blev iaf nånting. Dock ska jag var lite mer noggrann med varv- och maskräkning nästa gång. Har en känsla av att resultaten blir lite bättre då :)

Mina fingrar klarade nästan av att virka… det brände i dom några gånger så att jag fick ta en kort paus, men nu verkar det vara okej igen :)

2 svar på ”Första alstret”

  1. Va fin den vart för att vara första gången :)
    Ett tips när jag virkar så brukar jag ha en nål med en tråd i som jag sättet fast i första maskande på varvet, då har jag koll på när jag gjort ett varv och flyttar den för varje varv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *