Jenny Eriksson?

Idag fick jag ett rätt udda samtal, det var en kvinna som frågade mig om jag var Jenny Eriksson och jo det var jag ju. Varpå hon säger att det här nog låter konstigt men även hon hette Jenny Eriksson och nu hade fått ett brev hem till sig som egentligen skulle till mig (hon hade öppnat det och sett att det inte alls skulle till henne).

Det som gör det lite mer udda är ju att jag bor på nr 2 och hon på nr 7 på samma gata. Vad är oddsen för det i den här lilla hålan? ;)

Nåja, brevet kom till rätta iaf :)

Ett svar på ”Jenny Eriksson?”

  1. Ja, det kan ju kännas lite spooky förstås. Men förståeligt då att det kunde hamna fel :)
    Hade jag hetat Jenny Eriksson och bott på nr 7 på din gata, så hade jag inte ringt. Jag hade tagit med mig en påse bullar och lämnat brevet i hand :)

    Svar: Det hade inte varit helt fel att få lite bullar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *