Om man inte skriver om det så finns det inte?

Från början var det här en träningsblogg där jag skrev om minsta lilla sak jag tränade med hundarna, sen blev det fler och fler personliga inlägg och nu är det enbart personliga inlägg.

Men bara för att jag nu skriver bara personliga inlägg betyder inte att jag slutat träna hundarna, för tränar gör vi, bara inte lika ofta som förut eftersom jag inte orkar (vilket har sin naturliga förklaring i och med ämnesomsättningen). Idag när det gäller träningen så satsar vi på kvalitet istället för kvantitet och när jag mår bättre så kommer det bli mer träning och tävling. Hundarna verkar inte ledsna över att inte få tävla.

Det finns vissa saker som jag inte vill dela med mig av här i bloggen, till exempel så skriver jag inte ut när jag och Johan har bråkat. Nu sker det väldigt sällan, men när det nu händer varför ska alla andra ha reda på vad vi bråkat om? Jag skriver inte heller om mina arbetskamrater trots att jag träffar dom 40 timmar på två veckor. Men dom finns ju för det.

Så bara för att jag inte skriver om något så betyder inte det att det inte existerar. Jag väljer bara bort att skriva om det här. Kan även berätta att jag har ett block där jag skriver mina allra innersta tankar. Ett block där jag skriver allt jag inte kan/vill/får skriva här. Men det blocket är bara till för mina ögon. Ingen annan. För det berör mig – inte er :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *