Nu glömmer vi

Ja, nu tycker jag att vi glömmer bort det där vita fluffiga som sägs heta snö. Fast jag ska bara prata lite som kan ha lite med det att göra först ;)

Igår när vi skulle åka till jobbet så var det inte skottat på parkeringen (dvs parkeringsytan, våra egna platser får vi ju skotta själva). Det resulterade i att vi båda körde fast och det blev till att putta lös bilarna. Det är ju svårt att komma nånstans när det är ca 2-3 dm snö överallt.

När jag sen kom hem så hade parkeringen skottats men jag kände att jag inte orkade skotta min plats med resultat att jag körde fast. Tur att det var på min egen plats ;)

Så i morse när jag skulle till jobbet så tog jag Johans bil :)

Dagen har inte bjudit på så mycket, glömde jobbskorna hemma i all hast så det blev till att jobba i kängor (rekommenderas inte!). Efter att jag kommit hem och fått upp värmen lite så åkte vi in till Hudik för att handla lite :)

Måste säga att jag är otroligt glad för min varseljacka och mina viking hunter kängor (det var inte dom jag jobbade i tack och lov), men det är så mycket värt att vara varm om fossingarna när man är ute och går med hundarna och varseljackan gör ju att jag syns :)

Nu blir det till att skriva lite, titta på Så mycket bättre och dricka en cider :)

Ha en trevlig lördagkväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *