Helgen går fort

Helgen är snart slut och därmed blir det jobb i morgon och jag går fortfarande runt i ett rosaskimrande moln över att jag får fortsätta praktisera på Konsum. Förutom att jag trivs väldigt bra med alla på jobbet så tycker jag att det är fantastiskt häftigt att jag som förut knappt klarat av att gå in i en butik på grund av alla människor nu praktiserar i en butik och mer än gärna hjälper kunderna som frågar vart saker och ting står :)

I torsdags var jag på bedömningsmöte hos en kurator. Fick svara på en massa frågor så om två veckor får jag se vad det leder till. Kändes bra att höra att en del av det jag jobbat med faktiskt har gett resultat :)

Trodde att jag skulle kunna pyssla mycket i helgen, men har inte mått så bra så orken har inte funnits. Får väl hoppas att orken finns i morgon efter jobbet istället :) Har även fått en ny idé om hur jag ska fixa i vardagsrummet, men för det behöver jag några köksskåp (stommar + luckor) och det verkar inte vara så lätt att få tag i. Men skam den som ger sig. I ”värsta” fall får jag väl bygga allt själv :)

2013-09-28 23.59.36
Smulan gillar att gosa ner sig i täcket <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *