Läkarbesök

Idag var det dags för läkarbesök angående min huvudvärk och det var väl inte ett av de bästa mötena precis. Vi blev lite osams om vissa saker. Bland annat hävdar läkaren att min huvudvärk inte är huvudvärk utan migrän (jag har då alltså haft migrän konstant i ca 3 år, var då jag senast var helt huvudvärksfri en dag, och i runda slängar 20 år om man ska tro henne). Så för att utesluta det så ska jag i några dagar ta migränmedicin. Fick även muskelavslappnande som jag ska prova. 

Eftersom läkaren hävdar att jag sagt vissa saker så här jag nu beställt hem kopia på journalen så får jag se vad som står. Att daithpiercingen hjälpt mig ville hon inte heller tro på den här gången, förra gången så var hon dock positiv till den.

Att det snöat kan ju inte undgått någon. Men det värsta är inte snön utan blåsten. På bara några meter kan det skifta från knappt nån snö till hur mycket snö som helst. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *