Nya innesjukdomen?

När jag för några år sedan surfade runt på olika bloggar så var det många som hade eller trodde sig ha ADHD. Idag verkar det vara problem med sköldkörteln som är den nya innesjukdomen. Då jag själv har problem med sköldkörteln så vet jag vilket helheten det är och många inom läkarkåren är minst sagt inkompetenta när det kommer till sköldkörtelproblematik. Så jag hoppas att alla influencers som nu berättar om sina problem får rätt hjälp.

Idag började min dag med att jag tvärvaknade vid 4:00. Gick ut med hundarna (som nog tyckte matte var knäpp) och försökte sen somna om. Men lyckades inte utan bara vred och vände mig. 

När det så var hygglig tid att gå upp så började jag rensa bland sängkläder, gardiner och andra textilier. Blev lite förvånad när jag hittade fyra täcken. Vart har de kommit från?!

Då huvudvärken när hade göra sig alltmer påmind på eftermiddagen så blev det nån timmes vila. Efter det blev det varma mackor med svampstuvning till middag.

Nu är det hockey som gäller och jag vet inte vad jag ska säga. Jimmie Ericsson fick en utvisning för holding the stick, eh ja han höll ju i sin EGEN klubba! Jisses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *