Frisk luft

Bra luft är otroligt viktigt, det vet vi alla. När jag gick på gymnasiet så var vi många, både elever och lärare som klagade på dålig luft. Men vi fick alltid svaret att det inte var något fel. Några år senare så renoverades skolan då man hittat mögel i en av byggnaderna. Så nog var det fel på luften redan på min tid. Trots att man så bestämt hävdade att ventilationen var bra.

Min historia med migrän började för snart 8 år sedan och jag har på äldre där eller vad man nu ska säga även blivit känslig mot både damm och pollen. Det sammantaget med att jag reagerar på mögel gör att frisk luft är oerhört viktigt för min del. Märkte det väldigt mycket i det förra huset vi bodde i, fick ofta svårt att andas där och var tvungen att öppna ett fönster även på vintern för att få in frisk luft. Och det är en av de saker som är bättre där vi bor nu. Här kan jag andas utan problem.

Kanske skulle det ha funkat med att ha ett ftx aggregat i det andra huset, men nu var det andra orsaker som gjorde att vi var tvungna att flytta därifrån innan vi kunde testa med en renare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *