Söndagen

I och med den sena timmen kunde man ju tro att det skulle bli sovmorgon idag, men nej det verkar helt omöjligt att sova länge numer. Så det var bara att gå upp och ut med hundar, fodra hästar och bära vatten. Vattnet i stallet hade frusit så det var bara att bära från huset. När jag burit klart så hade vattnet såklart tinat upp.

När vi satt och åt frukost blev det strömavbrott. Har ju tjänsten att jag ska få sms när det händer, men fick inget. Verkade bli lite irriterat när jag ringde och påtalade detta. Har ju tjänsten för att veta hur det är under främst vardagarna. Kan vi laga mat hemma eller blir det hämtmat tex. Får se om det blir bättre nu.

För att fördriva tiden så åkte vi in till stan och kikade lite. Blev lite minishopping på Clas Ohlson. Sen bar det av hemåt igen och nu var elen tack och lov tillbaka.

Höll tummarna för att vi skulle få ha el resten av dagen för min plan var att baka kanelbullar. Och det funkade finfint, dels hade vi el och dels har vi nu ett kök som klarar av att man bakar i det. Det förra köket var så litet med få avställningsytor och fel höjd på bänkarna så det var aldrig roligt att baka där. Men nu hoppas jag att lusten och inspirationen till att baka kommer igång igen.

När jag var ute på kvällsprommis med hundarna så kikade jag upp på himlen och ser då ett norrsken. Väldigt häftigt måste jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *