Den här veckan

Ursäkta för att jag säger det men den här veckan har varit en totalt usel vecka. De roliga ögonblicken har överskuggats av den där förbannade värken. Den där värken som enligt min läkare inte finns.

För inte kan man ha så ont i huvudet, det är ju bara att slappna av. Tro mig det spelar ingen roll om jag slappnar av eller inte, huvudvärken finns där ändå. Bara det att den har varit värre den här veckan. Jag har suttit på jobbet och tryckt båda händerna mot huvudet för att det inte ska göra så ont. Har blivit både kallsvettig och illamående av värken under veckan.

Och istället för att enbart sitta här och gnälla så har jag nu slängt iväg en egen vårdbegäran till specialistmottagning. Får se om dom vill ta sig an mig?

Kommer ihåg hur bra det lär när jag skulle få vara med i ett multimodalt smärtteam. Då skulle man utreda mig totalt och mitt mående skulle bli bättre. Tyvärr var det långt ifrån sanningen, det var roligt att träffa andra i samma sits, men måendet blev inte bättre. Jo, en sak fick jag ju reda på. Anledningen till varför min hälsena är som den är (den är till viss del avsliten och har läkt ihop lite fel), det beror ju troligtvis på att jag vid påkörningen bakifrån stämplade fötterna i golvet. Så något lärde jag mig ju ;)

Nej, nu ska jag sluta vara bitter och se framåt. Bara att blunda och kämpa lite till :)

Idag är det byte av däck och service på en av bilarna som gäller. Det känns lite konstigt att byta till sommardäck nu när det fortfarande är så mycket snö ute. Bilden nedan tog jag i onsdags. Visserligen så är ju vägarna inte snötäckta, men ändå. Det känns ju inte direkt som vår om man säger så. Den där jäkla snön har gjort så att ett sista april firande blir inställt och även motorsportens dag kommer att bli inställd. Detta för att man inte kommer hinna fixa banan tills det är dags. Allt på grund av snön. Är så sjukt.

Hoppas verkligen på en bra sommar och att nästa vinter inte bjuder på lika mycket snö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *