Första april

Den här dagen ska man ju luras men jag har nog för dålig fantasi för att komma på nåt bra. Däremot lär jag säkert bli lurad av nån annan. När jag gick i skolan tyckte jag alltid att förstå april var superjobbig för det var alltid svårt att veta vad som var sånt och inte.

Att Stoya trivs bättre här det har jag redan skrivit om många gånger och en sak som känns väldigt bra är att vi nu inte bor 50 meter från en 80-väg. Så nu är mina nerver lite lugnare när jag släpper lös henne. Hon behöver springa som en tok, synd för henne bara att Tyson inte gillar att springa. Han vill hellre ”läsa tidningen” och ha koll på vilka som varit på vägen innan.

Det enda påskpyntet som kom fram i år var dessa. Inte mycket men alltid något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *