Hästhandlare

Igår kollade jag på några till salu filmer på olika hästar på youtube. Alltid roligt att se dessa ”reklamfilmer”. Nånstans där i flödet så fanns det även videos från en hästhandlare, från början bara på hästar till salu. Men sen fick man även hänga med på en leverans och inköpsresa. Och där och då började jag att må lite smått illa, återigen så reds det utan hjälm, det var ingen vidare ordning på vilka hästar som skulle vart eller om man ens hade plats för alla och ja det var inget ställe jag fick något förtroende för om man säger så. Nyfiken som jag är så googlade jag på personen bakom stallet och det var allt annat än rolig läsning. 90% av det som skrevs var negativt med hästaffärer som gått på tok av en eller annan anledning och även om hur personen sen betett sig. Det var en hel del om hot som kommit från handlaren.

Känns bra att jag aldrig kommer att ha med den personen att göra, samtidigt börjar jag ju fundera på hur många andra det finns som beter sig på det där viset och som helt klart bara säljer hästar för att tjäna så mycket pengar som möjligt. Visst förstår jag att man vill gå med vinst, men är det värt att göra det till vilket pris som helst?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *