Slut på arbetsveckan

Även om jag gillar mitt jobb så är jag fruktansvärt glad över att den här arbetsveckan är över. Det har strulat en hel del och även om allt till slut blev löst så har det tagit på krafterna. Så jag hoppas att nästa vecka blir lite lugnare.

I tisdagsmorse blev det lite stressigt, tänkte inte på att förbereda hästarnas frukost på måndagkvällen. Så det tog lite extra tid på morgonen med att fixa frukost och utsläpp av hästarna. Nu vill både jag och Johan vara i god tid på jobbet och det är väl tur att vi har den där extra tiden att spela på, för vi kom ju i alla fall inte för sent. Men det var inte roligt att se klockan springa iväg. Så resten av veckan har jag varit duktig och förberett höpåsarna :)

 

Blir så less på all snö, de senaste dagarna har det varit hyfsat varmt och snöat och regnat om vartannat och snön har ju minskat. Men det är fortfarande på tok för mycket kvar och det är slaskigt och äckligt. Vill ha barmark nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *