Helt otroligt!

Jisses vilken dag det har varit. Fortfarande rejält ont i skallen och inte blev det bättre när jag pratade med en sköterska på hälsocentralen som säger att läkaren inte har skrivit varken brev, recept eller ens en anteckning över att jag var där för snart två veckor sedan.

Sköterskan blev lite orolig när hon såg att läkaren dessutom skulle gå på långledighet på fredag. Så hon lovade att skriva ett meddelande och hade jag inte hört något på tisdag/onsdag nästa vecka så var det bara att återkomma.

Att inget har skrivits i journalen har jag vetat om, men trodde nånstans att det var strul med systemet. Har varit med om det förr att läkare inte skrivit något i journalen och den gången gjorde jag en anmälan till IVO. Nån dag efter att IVO skickat ut anmälan till läkaren så hade jag helt plötsligt ett års journalanteckningar.

När Johan slutade jobbet så kom han och hämtade mig för att åka och hämta dagens fynd. Det blev en röjsåg, en gammal symaskin och två hängare (dom fastnade dock inte på bild).

Efter vi ätit så var det dags för mitt videomöte med en onlineläkare. Så mycket till video blev det dock inte då hans dator kraschade precis. Så det blev ett vanligt telefonmöte. Fick berätta lite om hur jag mådde och hur senaste proverna var och varför jag ville lesta liotyronin. Han var lite skeptisk i början, men gick med på att jag ska få testa lio i 3 månader och efter det utvärdera och ta nya prover för att se hur de ligger då.

Det är egentligen helt sjukt att jag nu får testa lio efter att ha tjatat på olika läkare så länge. Äntligen någon som är villig att testa. Jag är väl medveten om att det kanske inte funkar på mig, men tänk om det skulle göra det! Vad härligt det vore.

Efter mötet loggade jag in på apoteket och kollade om jag hade fått någon medicin utskriven. Döm om min förvåning när hälsocentralsläkaren skrivit ut en medicin mot min huvudvärk. Nu får vi se om han ids skriva ett brev och en anteckning också.

symaskin husqvarna

röjsåg husqvarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *