Kundbemötande

Igår blev det en tidig morgon. Hundarna tvekade lite inför att gå ut och rastas innan 5. Maten däremot var det inga problem att få i sig tuckte dom ;)

Klockan 5 satt jag i bilen redo för att köra till Västerås för att gå en kurs i kundbemötande. Pratade en hel del om disc (ni har säkert hört det där med att folk är olika färger) och det intressanta var att jag placerade mig själv rätt högt upp som blå.

När det sen gick upp för mig att jag ju gjort ett sånt här test så var jag tvungen att leta reda på det och visst är jag blå. Men även grön och röd, de övriga färger jag igår passade in efter blå. Gul är jag då inte ;)

Strax efter 15 var det dags att sätta sig i bilen igen för att ratta hemåt. Blev lite trött så passade på att stanna på Valbo köpcentrum och strosade runt där en stund. Strax innan 19 var jag tillbaka i Hudiksvall.

Trött som en gnu och alldeles mosig i skallen efter alla intryck. Gick och la mig vid 21 och för första natten på många år sov jag ändå till 5.30 utan att vakna till en enda gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *