5 månader

1 juli firade vi att vi bott i det röda huset i den lilla byn i 5 månader. Tänk vad tiden flyger iväg! Sista flyttdagen blev rätt stressig och när vi äntligen packat ur allt i nya huset så möts vi av strömavbrott. Det var snökaos den dagen och elledningarna klarade inte av all snö och alla träd som ramlat.

Men trots den något jobbiga starten på boendet här så trivs vi oerhört bra. Det märks även på hundarna och katterna att dom trivs bättre här.

En del saker inser man inte förrän efteråt och en av de sakerna är att vi nu mår mycket bättre och vi bråkar betydligt mindre än förut. Tänk vilken påverkar en person kan ha på två andras mående! Nu slipper vi ha ont i magen varje söndag eller då hyresvärden kommer på besök (förra hyresvärden dök oftast upp på söndagar). Nu ser vi istället fram emot hyresvärdarnas besök.

På förra stället höll vi oss oftast bara inne, vi satt till exempel aldrig ute och åt. Här är vi ute mer och har till och med ätit ute och grillat mer på fem månader än under två år. Där fick vi ofta känslan av andnöd och var tvungna att öppna både fönster och ytterdörr för att få in luft, detta även på vintern. Här har vi öppnat bara för att få lite svalare.

Att det dessutom finns tre hästar här på gården gör ju inte saken sämre precis.

hus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *