Bad idag igen

Idag drog vi till Ångersjön och efter att ha fotat Diza när hon badade så blev jag så sugen att bada så jag hoppade i jag med. Och även om jag väger några kilon för mycket och nog inte är det finaste man kan se i en baddräkt/bikini så skiter jag fullständigt i det. Vill folk glo så får dom det, jag har lika stor rätt att bada och visa mig på en strand som alla andra. Är det nåt jag inte skäms för så är det mina extra kilon.

Vad gäller badet så var det otroligt skönt att bada. Härlig strand, bra botten och varmt i vattnet, kan ju inte bli annat än bra eller hur?

 

När jag skulle rengöra badkaret och fylla upp nytt vatten så såg jag att vi hade besök. Jag hoppas att den lilla pippin piggnar på sig <3

Ludde kom i full fart och trodde nog att han skulle få godis. När jag var i hagen så kom han springande några gånger. Stackarn får vänta på godis tills imorgon ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *