Biltema och chromecast

Idag blev det en väldigt lång sovmorgon för min del, hade så jäkla ont i huvudet så egentligen hade jag nog velat ligga kvar i sängen hela dagen. Men hade lite saker att göra. Och det var nog bra att komma iväg en stund.

Igår öppnade Biltema här i staden och vi måste ju bara dit och kolla. Dock blev det inget handlat då vi inte fastnade för något. Men fika blev det, tyvärr var vi lite för hungriga för att föreviga korvarna och bullarna innan de var uppätna.

Några år efter alla andra så skaffade vi chromecast och den testades naturligtvis på en gång med ett gäng youtubeklipp från Systrarna Elfstrand, Jennifer Bratt och Johanna Lassnack som jag har missat senaste veckan. Så praktiskt att kunna se allt på tvn :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *