Centaura

Ibland när många rekommenderar samma sak så blir jag misstänksam. När det gäller filmer till exempel så är det ofta som jag inte alls gillar det som ”alla andra” gillar. Så när fler och fler började säga hur bra Centaura var så trodde jag inte riktigt på det.

Men eftersom jag, som de flesta andra, inte alls gillar myggor, knott och andra insekter så kände jag mig ”tvungen” att köpa en burk och testa både för oss människor men även för hästarnas skull.

Och jag blev positivt överraskad, först och främst så luktar den gott. En del andra insektssprayer jag testat har luktat pyton och helst har man inte velat ha dom på sig av den anledningen. Men sen fungerar den ju riktigt bra.

För några kvällar sedan till exempel så hade Johan och jag tagit på oss Centaura och såg hur knotten visserligen landade på oss men dom verkade bli lite förvirrade, för de gick bara runt på våra armar utan att bita oss. Samma med bromsarna, dom bara surrar runt en (vilket i och för sig kan vara irriterande) men dom bits inte.

Så även om den är hyfsat dyr, runt 200 kr har jag för mig den kostade så är den värd varenda krona tycker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *