Söderhamn och Gränsfors

Idag åkte vi till Söderhamn för att kolla på F15 Flygmuseum. Väldigt intressant och ett museum som bara blir bättre och bättre med tanke på att de fortfarande bygger upp vissa delar. Ser redan framemot nästa besök!


Resultatet efter en fågelkollision

När vi ändå var in Söderhamn så åkte vi till Oscarsborg.


Utsikten från tornet. Ber om ursäkt för dålig bild, men blev lite skakig på benen ;)

Sen åkte vi till Gränsfors Bruk. Har länge velat se yxmuseet, men blev väldigt besviken. Det stod på deras hemsida att museet skulle öppna i maj 2018 efter en renovering. Då kan man undra varför det fortfarande inte var klart. Yxor låg på golvet huller om buller och ingen information om de yxor som hängde på väggarna. Näe, det var inte så kul.


Fick se en telefonkiosk :)


Om man ville så fick man testa att kasta yxa.


När vi ändå var på området så kikade vi på blomkrukefabriken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *