Test av Minifinder

Jag har nu fått testa en liten pryl som heter Minifinder under en tid. Det är en gps som är kopplad till en app, det gör att man i mobilen kan se vart djuret är. Man kan även rita upp ett område i appen och när djuret går utanför området så larmas man. En annan fiffig funktion är att man kan ringa upp enheten för att höra vad som händer i omgivningen.

Såhär i efterhand ångrar jag att jag inte satte gpsen på Katten. Då hade vi vetat vart han tagit vägen. Han är fortfarande försvunnen och det svider i hjärtat. Varje gång jag går ut så kikar jag upp mot platsen där han brukade ligga, men ingen kisse.

Den som istället fått testa Minifindern är Stoya. Hon har fått ha den dels på skogsprommisar och dels när vi var ute och letade Katten. Då som ett sätt för mig att veta var vi var. Vilket visade sig som ett smart drag för mitt lokalsinne var inte alls på topp då.

Jag gillar verkligen Minifinder för den är såpass enkel och smidig. Appen förstår man på en gång och kartorna i appen är riktigt bra.

Stoya brydde sig inte om att det satt något extra på halsbandet utan hon traskade på som vanligt på promenaderna.

Stoya atto minifinder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *