Två dagar

Nu är det bara två dagar kvar till semestern och som jag ser framemot att kunna sova hur länge jag vill. Slippa vakna 5:10 varenda dag. Men känner jag mig själv rätt så kommer det bli så ändå i alla fall första veckan.

Panikkänslan av att sovit över kommer nog också komma innan det sjunkit in att jag har semester.

Jag har lovat att försöka läsa “omgiven av idioter” igen. Detta för att kunna diskutera bokens innehåll med en coach i augusti. Så efter jag har läst ut Leif GW Perssons bok så blir det ett omtag.

Vi får se om jag lyckas plöja mig igenom boken på andra försöket, gav upp det första för jag gillade inte riktigt stilen den var skriven på och allt var lite snurrigt. Men saker och ting kanske har klarnat nu.

Sen finns det ju en stor sak som jag planerar att göra under semestern och det är att äntligen fixa klart här hemma. Det ska inte stå flyttlådor lite här och var och det ska upp gardiner osv. Orken finns tyvärr inte på vardagarna och på helgerna är det en massa annat som ska göras. Så nu har jag fyra veckor på mig att bli klar.

Himlen var väldigt fin nu ikväll och även om min kropp älskar värmen så skulle jag vilja att det regnar så gräset växer och att det i slutändan inte blir nån foderkris. Kikar man på SMHI så ska det inte komma en enda millimeter regn de närmsta 10 dagarna. Förskräckligt.

Himlen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *