Besök hos fysioterapeut

När jag var hos läkaren i början av juni så tyckte hon att jag skulle ta hjälp av en fysioterapeut för att se om man kan göra något åt nacken och huvudvärken.

Idag var jag dit första gången och det var väldigt intressant. Fick en liten förklaring på vad som kan vara fel i nacken och även ett träningsprogram. Det programmet ska jag följa för att ev göra en stegring nästa vecka. Men inte förrän programmet gett verkan kommer det bli akupunktur.

Det var ingen mening tyckte hon att ge akupunktur nu innan musklerna lärt sig jobba rätt. Då blir det vara en quickfix där grundproblemet kvarstår och kan orsaka problem efter ett tag igen. Och det är väl därför det fungerade lite sisådär med akupunkturen senast.

Nu efter besöket så har jag hyfsat ont och är även lite yr. Så innan dagens måsten drar igång så blir det en stunds vila.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *