Husvagnsliv

Den här sommaren har det tyvärr inte blivit av att vi varit i husvagnen, mycket beroende på värmen. Det är inte sådär jätteroligt att vara i en husvagn när det är 32 grader i den. Men några dagar har det i alla fall blivit och förhoppningsvis blir det fler dagar under hösten.

Att jag inte skrivit något på ett tag beror dels på att jag av olika anledningar inte vill visa hela tiden att vi inte är hemma. Har med oron över vad vissa människor kan ta sig till att göra. Sen har jag känt mig tömd på energi, har tyvärr stött på en del energitjuvar och då blir det för mycket tänkande och mindre energi till att skriva här. Men efter att ha ältat lite så ska jag väl vara igång med skrivandet igen.


Hundarna gillar att bo i husvagnen


Träffade Sigge :)


Nianfors


Nianfors


Ibland är man lite trött när man ska äta ;)


Stoya blev så trött efter att ha busat lite så hon märkte inte ens att jag la chipset på hennes nos.


Tröttsamt med husvagnsliv


Jag har börjat läsa Leif GW Perssons “Wille Vingmutter, mästerdetektiv: berättelsen om mitt yrkesliv”. Riktigt intressant bok.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *