Torsdag

Valet närmar sig och jag har nog aldrig, inte ens när jag var politiskt aktiv, varit så intresserad av att lyssna på debatter och läsa vad de olika partierna vill för att kunna bestämma mig för vad jag ska rösta på. Har gjort många olika valkompasser men de hjälper inte så mycket. Även om jag tror att jag har bestämt mig så finns det mycket tid kvar.

Även idag jäklades huvudet. Blir lite frustrerad att det ska vara såhär, samtidigt som jag försöker intala mig själv att bara ta det lugnt och hoppas på att det kommer bättre tider.

Som vanligt när jag fyller på vatten åt hästarna så fick jag ”hjälp” av Felix. Han tror nog att han är väldigt hjälpsam medan det istället är tvärtom. För det är inte roligt när han stöter till vattenslangen så man riskerar att bli blöt. Eller när han dricker och sen typ vill torka av sig på en.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *